Japansko iscrtavanje obrva je trenutno najpopularnija metoda u oblasti trajne šminke. Ova tehnika podrazumeva unos boje plitko pod kožu na mestima gde je potrebna korekcija čime se dobija prirodan izgled trepavica.

Microblading, japansko iscrtavanje obrva

Opsesija mikrobladiranjem u osnovi neizbežna.

Polutrajna tajna da se glume pune obrve koje izgledaju potpuno prirodno, mikroblading može biti jednostavno rješenje za trošenje sati u obrvama samo da bi se oblik učinio potpuno pogrešnim.

Niste sigurni o čemu pričamo?
Šta je microblading?
Mikroblading je vrsta arhitekture obrva. Radi se o stvaranju najboljeg oblika za svako lice – potpuno prilagođenog pristupa za svakog klijenta.

Proces je veoma precizan zahvaljujući alatu koji se koristi kao olovka sa vrhom koji je nagnut, sa 10-12 iglica na kraju – igle koje ne prodiru kroz kožu, već samo delikatno grebu površinu, nalik na rez papira.

Igla vrlo fino implantira udarce peroteške kože sa medicinskim pigmentom na sloju epidermisa za kožu, stvarajući fine, realistične i prirodne poteze kose.
Kako se mikroblading obrve razlikuju od tetoviranja obrva?
Mikroblading, za razliku od tetoviranja, nije u dubokom sloju kože, već više na površini. Ovo takođe nije trajno, a boja bledi u roku od 12 meseci.

Emitiranje dlacica su mnogo prirodniji i finiji od bilo koje tetovaže, jer se koristi ručna igla / oštrica – ne postoji električni uređaj koji prolazi duboko u ovoj tehnici. Zbog toga postoji više grebanja, a ne buke pištolja za tetoviranje koji tako duboko probija kožu.

Napraviti patch ili scratch test da bih proverio da niste alergični pre tretmana.

Koliko košta mikroblading?
Cena uključuje konsultacije, početni tretman kao i dopunski tretman nakon 6-8 nedelja.

Šta se zapravo dešava kada dobijete mikroblading za obrve?
1. Obrađuje se područje čela navođenjem dlačica, čišćenjem područja i pripremom za tretman.

2. Japansko iscrtavanje obrva – za to je potrebno 40 minuta pomoću anestetik masti da vam bude sto komforniji tretman. Dok ovo radi na magičnosti, pokazat ću uzorcima boje klijentima i zajedno se dogovoriti za najbolju nijansu za njihov željeni izgled

3. 10 minuta pre nego što anestetik dođe u fazu rada, upotrebiću svoje alate da počnem da merim područje oko obrva, uzimajući u obzir oblik lica, simetriju, crte lica itd

4. Zatim započinjem proces iscrtavanja – lagano implantirajući pigment pomoću lakih udaraca. Svaki potez je površinska linija u koži, gde se pigment u boji uliva i zatim se taloži. Ako postoji neprijatnost u ovoj fazi dodajemo još jedan brzi sloj anestetika u područje koje će postati efektivno nakon 5 minuta.

5. Dodam završni sloj pigmenta koji ostaje 5mins, očistiti područje i et voila – prekrasne obrve!

Zašto se održava dopunska sesija i kada se to događa?
Sesija se završava nakon 6-8 nedelja. Ovo je vreme kada mogu da procenim prve korake, i da dodam bilo kakve daljnje udarce i dodam tamniji pigment ako je poželjno.

Šta se dešava u međuvremenu?
Potrebno je da sledite uputstva za negu (pogledajte dole) i izbegavajte bilo kakvo tretiranje ili grebanje. Vaše obrve će početi da zarastaju, kao tetovaža, koja može izazvati iritaciju, ali je potpuno normalna.

U narednih desetak dana vaše obrve će promeniti boju, mogu postati ljuske i izgledati kao da su izbledele, ali to je potpuno normalno. Oni će otkriti svoju konačnu boju i oblik nakon oko 30 dana. To se onda može nadoknaditi na korekciji..
Kako znate za koji oblik da se odlucimo ? Da donesemo slike?
Klijenti su dobrodošli da donesu slike o stilu koji im se sviđa, ili da dođu sa nadoknadom obrva koju obično nose na svakodnevnoj osnovi – ali ja ću odrediti boju i oblik koji će se koristiti iz 20 godina mog iskustva.

Nabavite pravu boju …
Ljudi dolaze i imaju tendenciju da žele tamnije nego što ja predlažem, ali uvek je bolje da idete malo prirodnije – uvek možete dodati još u gornju sesiju za tamniju boju.

Pogledat ću vašu boju kose, boju očiju i ton kože koristeći svoje metode , koji takođe uzima u obzir kako će se vaša koža menjati s izlaganjem suncu itd., Kako bi se osigurao pravilan izbor pigmenta u boji.

Nabavite pravi oblik …
Izmeriću obrve koristeći Microblading v da izaberem savršeni oblik čela koji je individualan za svakog klijenta. Na osnovu ovoga, slobodno cu završiti oblik.