Predstavljamo vam inovativni uređaj za kozmetičke tretmane – HYALURON PEN ( HIALURON PEN). Sada, tokom tretmana lepote, vaši klijenti će zaboraviti da inekcije izazivaju bol i izazivaju neugodnosti u obliku modrica i oteklina. Sistem ubrizgavanja punila, biorevitalizanata i mezo-koktela ne samo da će vašoj koži pružiti svežinu i mladost, već će obezbediti i udobnost tokom procesa lečenja i osloboditi se post-inekcionih komplikacija.HIALURON PEN – uređaj je optimalno rešenje za klijente sa osetljivom kožom koja je sklona dobijanju ožiljaka i hematoma.

Upotreba HIALURON PEN-a prilikom sprovođenja postupka tretmana garantuje da će sve ići:
Uređaj ne zahteva prisustvo medicinske dozvole, ali istovremeno ima i sertifikat EAEU, CE, ISO 13485.

Uređaj ima specijalni klip sa oprugom, koji obezbeđuje ubrizgavanje i brzo davanje koktela koji se koriste. Mikroskopska rupa, kroz koju se ubrizgavaju kokteli i biorevitalizanti ispod kože, dvostruko je manja od prečnika igle koja se koristi za injekcije. Prilikom davanja kozmetičkih supstanci HIALURON PEN-om, mesokokteli se apsorbuju i distribuiraju pod kožu mnogo bolje u poređenju sa jednostavnim injekcijama napravljenim osnovnom iglom.

Možete jednostavno naučiti kako da radite sa HIALURON PEN-om jednostavno na nekoliko lekcija. Tokom procesa obuke, dobićete ne samo teorijsku bazu znanja, već ćete moći da steknete i praktične veštine za upravljanje uređajem u uslovima kozmetičke kancelarije.
U našim lekcijama ćete:
saznajte kako radi inovativni HIALURON PEN uređaj;
vi ćete posmatrati demonstracionu prezentaciju o tome kako provesti postupak lečenja od strane stručnih stručnjaka;
poboljšajte svoje vještine na modelima i poboljšajte svoje teorijsko znanje;
INTERNACIONALNI SERTIFIKAT za završetak kursa.
HYALURON PEN 🔝🔝 INOVATIVAN METOD BEZ IGLE…
VRHUNSKOG KVALITETA PPRECIZAN I 100 % POUZDAN…Daje fantasticne rezultate kozmeticarima, antiejdz tretmana, lica, dekolte, vrata smanjuje oziljke strije i zateze kozu
povecanje volumena usana punjenje bora i nazlabilnih bora..
Prednost ovog tretmana je precizno merenje gde klijent moze odluciti koliki efekat zeli:
– bez igle
– neinvazivan metod
– ucinak je odmah vidljiv
– prirodan izgled
– kvalitetni i sigurni hyaluronski fileri
– povecanje bora
– povecanje volumena usana