Kurs profesionalnog šminkanja

Profesionalna šminka će učiniti da Vaše ili lice Vaših klijenata bude besprekorno u svakom trenutku. Bilo da ste početnik ili već posedujete znanja iz ove oblasti, usavršite se kako biste postali tražen profesionalni šminker.

KURS PROFESIONALNOG ŠMINKANJA

Ukoliko Vam je oduvek bila želja da postanete profesionalni šminker ili da jednostavno naučite kako sami sebe da našminkate, na pravom ste mestu. Kursevi u Iner Esthetic Academy su individualni, jer smatramo da se jedino na taj način možemo maksimalno posvetiti svakom polazniku i  najefikasnije preneti znanje. Obzirom da je obuka individualna, postoji fleksibilnost u održavanju termina, tako da časove možete uskladiti sa svojim obavezama. Nije potrebno da posedujete predznanje, a sav material i pribor su obezbeđeni i ulaze u cenu kursa. Bilo da izaberete ubrzani kurs šminkanja ili kurs profesionalnog šminkanja, budite sigurni da ćete dobiti maksimalnu posvećenost i da ćete usvojiti neophodno znanje uz pomoć koga ćete uspešno zakoračiti u svet profesionalnog šminkanja.

profesionalno-sminkanje

Trajanje: 10 dana x 3 sata

Tematske jedinice:

Teorija
Oblik lica
Oblici očiju
Korekcija lica obrva i usana
Dnevna šminka
Večernja šminka
Smokey eyes
Tehnika 3d
Šminka za venčanje
Šminka za maturante
Stavljanje veštačkih trepavica
Sužavanje lica
Vizueno povećanje grudi
Podrška mentora za vreme kursa i po završetku

 

Po završetku kursa profesionalnog šminkanja u Iner Esthetic Academy dobijate sertifikat kao potvrdu o uspešnom završetku obuke. Pored sertifikata, za naše polaznike obezbedili smo i brojne popuste.

profesionalno-sminkanje-kurs
WordPress Theme built by Shufflehound. © 2018 Inter Esthetic Academy | Sva prava zadržana. | Designed by .-...