Ubrzani kurs šminkanja

rofesionalna šminka će učiniti da Vaše ili lice Vaših klijenata bude besprekorno u svakom trenutku. Bilo da ste početnik ili već posedujete znanja iz ove oblasti, usavršite se kako biste postali tražen profesionalni šminker.

UBRZANI KURS ŠMINKANJA

Ukoliko Vam je oduvek bila želja da postanete profesionalni šminker ili da jednostavno naučite kako sami sebe da našminkate, sada ćete to moći. Kursevi u Inter Esthetic Academy su individualni, jer smatramo da se jedino na taj način možemo maksimalno posvetiti svakom polazniku i  najefikasnije preneti znanje. Obzirom da je obuka individualna, postoji fleksibilnost u održavanju termina, tako da časove možete uskladiti sa svojim obavezama. Nije potrebno da posedujete predznanje, a sav material i pribor su obezbeđeni i ulaze u cenu kursa. Bilo da izaberete ubrzani kurs šminkanja ili kurs profesionalnog šminkanja, budite sigurni da ćete dobiti maksimalnu posvećenost i da ćete usvojiti neophodno znanje uz pomoć koga ćete uspešno zakoračiti u svet profesionalnog šminkanja.

ubrzani-kurs-sminkanja

Trajanje: 5 dana x 2 sata

Tematske jedinice:

Pravilan izbor četkica
Izbor pudera prema tipu kože
Priprema lica
Sve tenike konturisana lica
Senčenje očiju
Dijagonala
Smokey eye
Cut crease
Banana tehnika sencenja očiju
Individualne obuke
Podrška mentora za vreme kursa i po završetku

 

Po završetku ubrzanog kursa šminkanja u Iner Esthetic Academy dobijate sertifikat kao potvrdu o uspešnom završetku obuke. Pored sertifikata, za naše polaznike obezbedili smo i brojne popuste za kupovinu profesionalne šminke.

ubrzani-kurs-sminkanja2
WordPress Theme built by Shufflehound. © 2018 Inter Esthetic Academy | Sva prava zadržana. | Designed by .-...